top of page
Sobre
Casa Alsina.png
casa alsina – brand 2.jpg

Casa Alsina surt del llegat de les tradicions forneres de la comarca d’Osona, però amb la tecnologia d’avui per oferir un pa de coca 100% saludable, de gran qualitat, versàtil i adequat per a qualsevol àpat.

L’Isaac Alsina, forner amb una llarga trajectòria, va seguir els passos del seu pare, també forner, fins que va decidir crear el seu propi pa de coca. La seva dilatada experiència en la indústria del pa l'han fet conèixer i desenvolupar-se tant en el sector artesanal com en el sector industrial.

Progressivament va créixer professionalment fins a assumir la direcció i gestió d’un forn de pa de manera autònoma. Després d'uns anys, impulsat pels anhels de superació personal, va voler ampliar els seus coneixements i va estudiar CFGS en Indústria Alimentària que li van permetre treballar a empreses de gran renom com 'Panrico' i 'Puratos'. En aquestes empreses va aprendre el valor del treball en equip i la importància de la tecnologia al món de l‘alimentació. 

Des de llavors, l’Isaac ha anant perfilant el seu projecte personal, Casa Alsina, donant molta importància als valors de la salut i l’ecologia, amb l’objectiu d’aportar a la societat un producte sostenible i de més qualitat d'acord amb els nous estils de vida.

 

Valors

Casa Alsina és una empresa que elabora el seu producte partint de valors com l'esforç, la qualitat i la tradició per obtenir un pa de coca que s'adequiï a les exigències actuals. 

El nostre compromís és ferm i per aquest motiu estem en un procés continu de millora per oferir el producte més adient per al consumidor.


 

IMG_E0194_edited_edited_edited.jpg
bottom of page